+34 934 881 050 info@baa.legal

Transcorregudes més de vuit setmanes des de la declaració inicial de l’estat d’alarma i considerant la disminució de la transmissió del coronavirus, s’ha iniciat la transició cap a unanova normalitat en el marc del Pla adoptat pel Consell de Ministres el 28.04.2020, per a la desescalada de les mesures extraordinàries adoptades per a fer front a la pandèmia de la COVID-19. Aquest Pla preveu un procés de desescalada gradual, asimètric, coordinat i adaptable als canvis d’orientació necessaris en funció de l’evolució de les dades epidemiològiques i de l’impacte de les mesures adoptades.

Conseqüentment, les activitats i serveis que es desenvolupen en els ports resten afectades per les disposicions establertes amb caràcter general per a cada sector d’activitat en connexió amb els condicionants de cada fase de desconfinament progressiu que s’aplica per regions sanitàries.

Adjunts: Recomanacions Ports actualitzada 10-05-2020